PL: váratlan név… Ezt a sztáredzőt vinné az MU és a Chelsea?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.01. 13:25
Edzőkeringő Angliában! Bár a Chelsea már talált új edzőt – igaz, csak ideiglenest – Guus Hiddink személyében, a Manchester Unitedet pedig továbbra is Louis van Gaal irányítja, mindkét csapatnál aktuális az edzőkérdés. Ráadásul állítólag mindkét angol gigásznak ugyanazon a tréneren akadt meg a szeme.

José Mourinho távozása után Hiddink inkább vészmegoldás volt, mintsem végleges opció, Van Gaalt pedig minden erejükkel megpróbálják kiutálni a „vörös ördögök” drukkerei, így nem csoda, hogy mindkét csapattal összeboronálnak mostanában egy-két sztáredzőt.

Angol és olasz lapértesülések szerint egy újabb név került fel a klubok kívánságlistájára, a Juventus vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit nézték ki a brit gigászok.

A La Repubblica és a Daily Mirror úgy tudja, a 48 esztendős olasz edző – akinek szerződése 2017-ben jár le Torinóban – a Chelsea és a Manchester United vezetőségének figyelmét is felkeltette, így hamarosan tesznek a klubok egy-egy ajánlatot Allegrinek, aki állítólag szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben.

Az olasz edző, aki a Sassuolónál, a Cagliarinál és az AC Milannál is dolgozott, 2014 óta vezeti a „zebrákat”, akikkel egy bajnoki címet, egy Olasz Kupa-sikert, egy Olasz Szuperkupa-győzelmet és egy Bajnokok Ligája-ezüstérmet szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik