PL: váratlan helyen köthet ki a Real Madrid sztárja – sajtóhír

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.12.31. 10:51
Angol és spanyol lapértesülések szerint már a januári átigazolási időszakban csapatot válthat James Rodríguez, aki az angol Premier League-be, az Evertonhoz igazolhat!

A többek közt a spanyol El Desmarque által közölt hír szerint a szinte folyamatosan sérülésekkel küzdő, az idényben mindössze hét bajnokin játszó Jamesnek nincs helye a Real Madridnál, és Zinédine Zidane-ék szeretnének januárban végleg megválni a kolumbiai futballistától.

Nem is kellett sokáig várni az érdeklődőkre, az Everton kispadjára leülő Carlo Ancelotti ugyanis azonnal jelezte, lecsapna a támadóra!

Az Evertonnál újra Carlo Ancelottival dolgozhat James (Fotó: AFP)
Az Evertonnál újra Carlo Ancelottival dolgozhat James (Fotó: AFP)

Az olasz mester a Real Madridnál és a Bayern Münchennél is dolgozott együtt a kolumbiai játékossal, aki szerinte óriási segítséget nyújthatna a liverpooliaknak is.

A spanyolok úgy tudják, nagyon közel az egyezség, és miután a tárgyalások az Arsenallal, az Interrel, az AS Romával, a Marseille-jel és a Napolival is megszakadtak, már csak az Evertonnal egyezkednek a madridiak, akik 50 millió eurót szeretnének kapni sztárjukért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik