PL: Van Gaal és Allardyce is Fellainit méltatta az iksz után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 11:33
null
Louis van Gaal és Sam Allardyce is csalódott volt az 1–1-es döntetlen után (Fotó: Reuters)
Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United csapatának menedzsere a West Ham elleni vasárnapi 1–1-es döntetlen után bírálta együttesét a gyenge első félidő miatt, míg Sam Allardyce, a „kalapácsosok” trénere csalódott volt a hajrában kapott gól miatt.

„Az első félidőben nagyon rosszul játszottunk – kezdte értékelését Louis van Gaal. – A második 45 percben viszont megmutatta a csapat, hogy micsoda tartása van. Különösen a kapott gól után sikerült felpörögünk, ami jó jel, ám legközelebb az első perctől kezdve is így kell játszanunk.”

„Amikor Fellaini is játszik, más stílusban kell futballoznunk, ám pályára lépése után sokkal több helyzetünk volt, úgyhogy nagyon elégedett vagyok vele. Mindenesetre túlságosan is sokszor emeltük fel a labdát, többet és jobban kell játszanunk laposan.”

Sam Allardyce menedzser és Mark Noble csapatkapitány is csalódott volt, miután a Manchester United a hosszabbítás második percében szerezte az egyenlítő találatot.

„Megszenvedtünk a rengeteg hosszú labdával, és az egyikből gólt is kaptunk. Nagyon nehéz dolgunk volt Fellainivel. Nem sűrűn látom így játszani az MU-t, ám ezúttal ez is elég volt nekik az egy ponthoz.”

„Ahogy beállt Fellaini, a félpályáról neki ívelgették a labdát, az utolsó tíz percben nagy volt a nyomás rajtunk. Hogy őszinte legyek, olyan érzés ez, mintha kikaptunk volna – utalt Noble az utolsó pillanatokban kapott találatra. – Persze a döntetlen is megmutatta, milyen messze jutottunk, hiszen jobbak voltunk a sok sztárt felvonultató Manchester Unitednél, egyszerűen csak nem sikerült kihúzni a végét.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik