PL: íme, Van Gaal véleménye a Mourinho–MU „házasságról”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.07. 13:25
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere nem hiszi el azokat a híreszteléseket, melyek szerint José Mourinho megegyezett az MU-val, és a nyáron – vagy még korábban – átveszi a menedzseri pozíciót a klubnál.

Sajtóhírek szerint José Mourinho készen áll átvenni Louis van Gaal helyét a Manchester Unitednél. A minap a portugál menedzser is megszólalt, de csak annyit mondott, hogy „hamarosan visszatér” a labdarúgás vérkeringésébe. Sajtóhírek szerint José Mourinho készen áll átvenni Louis van Gaal helyét a Manchester Unitednél. A minap a portugál menedzser is megszólalt, de csak annyit mondott, hogy „hamarosan visszatér” a labdarúgás vérkeringésébe.

„Az utóbbi két hónap nehéz volt a feleségem, a gyermekeim, az unokáim és a barátaim számára. Nekem is, de én már hozzászoktam ehhez, tudom kezelni. Mivel rengeteg képtelenséget ír rólam a sajtó, nem vagyok hajlandó elhinni azt sem, hogy a Manchester United felvette a kapcsolatot José Mourinhóval” – mondta Van Gaal szombati sajtótájékoztatóján. A Manchester United vasárnap a Chelsea otthonába látogat.

„Logikus, ha rosszul szerepel a csapat, akkor egyre több a kritikus hang. De én is kritizálhatnám a sajtót, mert folyamatosan kitalálnak történeteket. Például soha nem béreltem fel biztonsági embereket a magam és a családom védelmére. Egyedül sétálok az utcán, sok szurkolóval beszélgetek, és ezek a találkozások nagyon pozitívak” – tette hozzá a holland.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik