PL: szerzetesekkel a Liverpool ellen? Az MU ellen bevált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.02. 17:14
null
Buddhista szerzetesek is segítik a Leicester City Liverpool elleni felkészülését (Fotó: bleacherreport.com)
A Leicester City kedden este a Liverpoolt fogadja az angol bajnokság (Premier League) 14. fordulójában. A „rókák” nem mindennapi rituáléval készülnek a mérkőzésre. A Manchester United ellen egyszer már bevált.

 

A Leicester City nyolc mérkőzés óta nem tudott nyerni a Premier League-ben, éppen ezért a klub thaiföldi elnöke, Vichai Srivaddhanaprabha gondolt egyet, és a már egyszer jól bevált módszerhez nyúlt: buddhista szerzeteseket hívott a csapathoz.

Amikor a szerzetesek legutóbb tiszteletüket tették a klub háza táján, a „rókák” emlékezetes mérkőzésen 5–3-as meglepő győzelmet arattak a Manchester United felett szeptemberben.

A szerzetesek békességet és nyugalmat sugároznak, azonban különös rituáléjuk kevésbé megnyugtató, ugyanis szenteltvízbe mártott pálcáikkal ütlegelik a játékosokat.

„Magukkal hozzák a pálcáikat, amiket szenteltvízbe mártanak, majd olyan erősen sóznak oda a fejünkre, amilyen erősen csak tudnak. A Manchester United elleni mérkőzés előtt is ez történt. Olyan érzés volt, mintha fürdőt vettem volna. A módszer működött. Gyakrabban kellene eljönniük hozzánk” – vázolta fel szertartást Jamie Vardy, a Leicester City csatára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik