PL: Sterling nagyon bánhatja, amit a Pool-drukkereknek üzent

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.22. 20:38
null
Raheem Sterling gratulál Jürgen Kloppnak a Man. City–Liverpool rangadó után (Fotó: Action Images)
Az internet nem felejt. Rahhem Sterling vélhetően nem bánta meg, hogy 2015 nyarán elhagyta a Liverpoolt és a Manchester City labdarúgója lett, de biztos, hogy megbánta, amit augusztus 29-én kommunikált a Twitteren.

 

„Sok Liverpool-szurkoló cseszeget most engem. November 21-én meglátjuk, hogy helyes döntést hoztam-e” – írta nem sokkal átigazolását követően az angol válogatott támadó. A bejegyzést azóta törölte.

 



 

 

Nos, ha a november 21-én történtek alapján kéne eldönteni, hogy milyen döntést hozott Sterling, akkor rossz hírünk van számára. A Liverpool szombaton 4–1-re legyőzte a Manchester Cityt az Etihad Stadionban, hozzásegítve a Leicester Cityt, hogy a Premier League-tabella élére ugorjon.

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere a Chelsea legyőzését követően ezzel újabb értékes skalpot szerzett idegenben. A német mester bevallása szerint a 3–1-es félidei vezetés még saját játékosait is sokkolta.

A számok eddig igazolják Klopp kinevezését, hiszen hat hét alatt több győzelmet szerzett a top 4 angol csapat ellen idegenben, mint Brendan Rodgers három év alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik