PL: Rio Ferdinand és Barton is távozik a kieső QPR-tól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 17:24
A Premier League-ből kieső Queens Park Rangers labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy Brian Murphy (32), Richard Dunne (35), Rio Ferdinand (36), Shaun Wright-Phillips (33), Joey Barton (34) és Bobby Zamora (34) szerződését sem hosszabbítja meg, így mind a hat futballista ingyen távozhat a londoni csapattól.

Az angol bajnokság 2014–2015-ös kiírásának utolsó helyén végző QPR vezetősége Alejandro Faurlínnak és Clint Hillnek új kontraktust kínál, míg Karl Henrynek június 30-ig kell eldöntenie, hogy él-e a szerződésében szereplő opcióval, és a másodosztályban is kitart-e a Queens Park Rangers mellett.Alejandro Faurlínnak és Clint Hillnek új kontraktust kínál, míg Karl Henrynek június 30-ig kell eldöntenie, hogy él-e a szerződésében szereplő opcióval, és a másodosztályban is kitart-e a Queens Park Rangers mellett.

A négy kölcsönbe érkezett játékos, Niko Kranjcar (Dinamo Kijev), Mauro Zárate (West Ham United), Eduardo Vargas (Napoli) és Mauricio Isla (Juventus) visszatér anyaegyesületéhez. A távozók sora ezzel nem biztos, hogy véget ért, a bajnokságot 18 találattal záró Charlie Austint angol lapértesülések szerint a Liverpool és a Southampton csábítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik