PL: Részben én vagyok a felelős - Pellegrini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.01. 19:53
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere büszke a játékosaira a Besiktas elleni vereség és az Európa-ligából való kiesés ellenére is, ezzel ellentétben Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere dühös volt az elvesztett három pont miatt és magát is hibáztatta a két csapat mai bajnokija után.

A „vörösök" menedzsere elismeréssel beszélt futballistái megalkuvás nélküli játékáról, aminek köszönhetően sikerült legyőzniük 2–1-re a rivális Manchester Cityt az Anfield Roadon.

„Ennek az eredménynek köszönhetően részben sikerül feledtetnünk a kiesést. Megemelem a kalapomat a játékosaim előtt, hatalmasat küzdöttek. Pénteken hajnali fél 4-kor értünk vissza Liverpoolba, így pénteken egész nap aludniuk kellett. Szombaton volt lehetőségünk edzeni. A csapatom maximálisan megérdemli a tiszteletet és elismerést. A mostani és a szezon eleji teljesítményük között óriási a különbség. Rengeteget dolgoztunk az elmúlt időben és hisszük, hogy ennek meglesz az eredménye. Coutinho remek teljesítményt nyújtott az elmúlt időszakban és most is betalált. A második félidőbeli stabil játékával sikerült megtartanunk a mezőnyfölényünket. Még csak egy gyerek, de már most hatalmas futballista. Rajta kívül Lallana a szélen, Raheem (Sterling – a szerk.) pedig középen alkotott kiemelkedőt. Ők igazán tehetséges játékosok. Joe Allen is ragyogó volt" – mondta Brendan Rodgers.

Ezzel szemben a City menedzsere, Manuel Pellegrini érthetően elégedetlen volt, reméli, hogy csapata hamarosan régi önmagát idézi majd.

„Természetesen nehéz ez nekünk. Állandó győzelmi kényszerben vagyunk, muszáj gyorsan visszatalálni a helyes útra. A Liverpool győzött két gyönyörű góllal. Az első félidőben kettő labdavesztésünk volt, az egyikből gólt kaptunk, majd Dzeko találatával kiegyenlítettünk. Szoros meccs volt, nekik volt két jó lövőjük, akik a megfelelő pillanatban jól döntöttek. Nagyon sok labdát vesztettünk, ez nyomasztó számomra. Részben én vagyok ezért a felelős" – értékelt Pellegrini.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik