PL: rendőrök vitték el a Spurs-védőt, ezért hagyta ki az MU-meccset – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.16. 09:06
null
Serge Aurier ellen végül nem indítottak eljárást (Fotó: AFP)
Brit lapértesülés szerint Serge Aurier-t, az angol élvonalbeli Tottenham elefántcsontparti futballistáját letartóztatták nem sokkal a vasárnapi, Manchester United elleni rangadó előtt.

A The Sun információja szerint Serge Aurier-t szombat éjjel rendőrök vitték el saját otthonából testi sértés gyanúja miatt. Egy forrás szerint a 26 esztendős jobbhátvéd és kedvese, Hencha Voigt összeveszett, s a csetepaté következményeként valaki kihívta a rendőröket.

Aurier állítólag hevesen tagadta a vádakat, s végül nem indítottak ellene eljárást, szabadon távozhatott.

A lapnak a hatóságok annyit elárultak, egy 26 esztendős férfit valóban őrizetbe vették testi sértés gyanúja miatt, de az érintett szabadon távozhatott. A The Sun a Tottenham egyik szóvivőjére hivatkozva azt írta, a londoni klubnál tudnak az esetről.

Aurier – valószínűleg ezért – nem volt keretben a vasárnapi, Manchester United ellen 1–0-ra elvesztett rangadón.

Az Afrika-kupa-győztes labdarúgó 2017 nyarán 25 millió euróért szerződött a Paris Saint-Germaintől a Spurshöz. A mostani idényben tizenkét tétmeccsen lépett pályára, összesen két gólt szerzett és két gólpasszt adott. Legutóbb január 4-én, a Tranmere Rovers elleni FA-kupa-találkozón (7–0) kapott lehetőséget, azon a meccsen szerezte idénybeli két gólját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik