PL: Pochettino találkozott a Barcelona elnökével, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.30. 21:07
Mauricio Pochettino, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham menedzsere kizártnak tartja, hogy ő lesz a Barcelonától nyáron távozó Luis Enrique utódja.

A pletykák azt követően reppentek fel, hogy az argentin tréner a múlt héten találkozott Josep Maria Bartomeuval, a Barcelona elnökével. A BBC beszámolója szerint azonban kizárt, hogy a 45 éves edző nyáron a katalánok kispadjára üljön át, hiszen Pochettino a városi rivális Espanyolt játékosként és edzőként is szolgálta. BBC beszámolója szerint azonban kizárt, hogy a 45 éves edző nyáron a katalánok kispadjára üljön át, hiszen Pochettino a városi rivális Espanyolt játékosként és edzőként is szolgálta.

„Espanyol-drukker vagyok – zárta rövidre a találgatásokat Mauricio Pochettino. – Azt hiszem, nem is kell többet mondanom. Ez olyan, mintha egy nap menesztenének a Tottenhamnél, akkor lehetetlen lenne, hogy átvegyem az Arsenal irányítását. Lehetetlen.”

A BBC szerint a Barcelona kispadjára a katalánoknál jelenleg másodedzőként dolgozó Juan Carlos Unzué az első számú jelölt, de többek között Ernesto Valverdének, az Athletic Bilbao vezetőedzőjének a neve is ott van a kalapban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik