PL: ő a legpechesebb menedzser, minden húzása rosszul sült el

Vágólapra másolva!
2016.09.20. 17:09
Nehéz hétfő reggele lehetett annak a fantasy-játékosnak, akinek a hétvégi Premier League-fordulóban négy játékosa is termelte (volna) a pontokat – ha nem a kispadon ültek volna...

A West Bromwich Albion játékosa, Nacer Chadli 21, a watfordos Juan Zuniga 12, az Arsenal fiatal támadója, Alex Iwobi 11, a Hull Cityt erősítő Eldin Jakupovic pedig hét ponttal járult volna hozzá menedzsere összterméséhez. Ehelyett azonban csak a kispadon „csücsültek" a játékosok, így pontot nem ért a teljesítményük.

Csak összehasonlítás képen: az említett négy játékos összesen 51 pontot szerzett, míg a forduló átlag-ponttermmése 48 volt. Ez utóbb számot a premierleague.com hivatalos játékában játszó majd' kétmillió menedzser szerzett pontjai alapján számítják.

A játékban a menedzserek 15 játékost választhatnak ki úgy, hogy az összértékük maximum 100 millió font lehet. A 15 futballistából egy fordulóban 11-et jelölhetnek a csapatukba. A kiválasztott futballisták a valódi játékosok pályán mutatott teljesítményei alapján (gól, gólpassz, játszott percek, stb.) kapnak úgynevezett fantasy-pontokat.

Ez a választás sikerült most nagyon rosszul, hisz a kispad több pontot szerzett (volna), mint rengeteg menedzser 11 játékosa összesen.

Íme, a kispad:




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik