PL: nyolc meccset játszott, mégis a szezon legjobbja lehet

Vágólapra másolva!
2017.05.10. 09:33
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace-nál az egyik szezon végi szavazásnál meglepő névvel találkozhatunk.

Noha hivatalosan még nem ért véget a 2016–2017-es idény, a Palace honlapján már elindult a szavazás, többek között a „Szezon legjobb játékosa”-díjra. A jelöltek között egy meglepő név biztosan akad: Mamadou Sakho!a Palace honlapján már elindult a szavazás, többek között a „Szezon legjobb játékosa”-díjra. A jelöltek között egy meglepő név biztosan akad: Mamadou Sakho!

A francia védő jelenléte azért meglepő, mert januárban, a téli átigazolási időszakban érkezett kölcsönbe a Liverpooltól a Crystal Palace-hoz, s új csapatában mindössze nyolc összecsapáson játszott – igaz, azokon jó teljesítményt nyújtott.

Ez a szám nem is változik már, Sakho ugyanis a Burnley ellen súlyos sérülést szenvedett, ami miatt ebben a szezonban már nem léphet pályára.

A klub Sakho mellett Andros Townsendet, Christian Bentekét, Jason Puncheont, Yohan Cabayét és Wilfried Zahát jelölte van még a szezon legjobbjának. A győztes személyéről a szurkolók dönthetnek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik