PL: Nincs szükségem arra, hogy az emberek higgyenek bennem - Balotelli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.21. 18:33
Mario Balotelli, a Liverpool csatára ígéri: a gyenge kezdés ellenére hamarosan újra eredményes lesz, és sok gólt lő csapata színeiben. Az olasz futballista elismerte, hogy jelenleg nincs jó formában, de biztos benne, hogy hamarosan jobbra fordul a helyzet.

Balotelli egy szezon után tért vissza a Premier League-be, az elmúlt másfél szezont hazájában, az AC Milannál töltötte, ahol 43 bajnoki alatt 26-szor talált be. Ebben a szezonban eddig csak kétszer ünnepelhetett gólt: a Bajnokok Ligájában a Ludogorec, és az angol Ligakupában a Swansea ellen.

Amikor megkérdezték, hogy hányasra értékelné teljesítményét egy tízes skálán, Balotelli hetest adott magának, ellenben az egykori City-s korszakával, amelyet 6.5-ösre értékeléssel.

„Azért adtam magamnak most fél ponttal többet, mert többet futok, mint eddig valaha. Mindig is futottam, de úgy, mint most, még soha – mondta az olasz. - Ami a gólokat illeti, biztos, hogy jönnek. Attól még, hogy most kevésbé vagyok eredményes, nem felejtettem el gólt lőni."

„Nincs szükségem arra, hogy az emberek higgyenek bennem, addig, amíg én hiszek magamban. A számomra fontos emberek – a családom és a közeli barátaim – bizalmát élvezem. Néhányan azt hiszik, nem vagyok igazi topjátékos, nem segítem eléggé a csapatot, mert jelenleg nem játszom jól. Az ő dolguk. Közben rengeteg dolgot híresztelnek rólam, de ezt se veszem fel: tudom ugyanis, hogy hazudnak" – tette hozzá Balotelli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik