PL: „Neymar után ő a második legjobb brazil, más szintet képvisel”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.04.11. 17:42
A világbajnok Juninho Paulista szerint Neymar után jelenleg az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpoolban játszó Philippe Coutinho a második legjobb brazil labdarúgó.

„Neymar után ő a második, más szintet képvisel, mint a többiek. Megérdemel mindent, amit eddig elért, mert keményen megdolgozott érte” – mondta a 2002-ben vb-győztes, 50-szeres válogatott Juninho azzal kapcsolatban, hogy Coutinho hétvégi, Stoke City (2–1) elleni góljával megelőzte őt az Angliában legtöbb gólt szerző brazil játékosok rangsorában.hétvégi, Stoke City (2–1) elleni góljával megelőzte őt az Angliában legtöbb gólt szerző brazil játékosok rangsorában.

„Remekül lát a pályán, jól veszi észre az üres területeket, ami a gyors angliai játékban nem egyszerű” – tette hozzá a korábbi labdarúgó, aki két részletben összesen négy szezonon át erősítette a Middlesbrough együttesét.

A 24 éves Coutinho 2013-ban szerződött az Internazionalétól a Liverpoolhoz, amelynek színeiben a hétvégi volt a 30. bajnoki találata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik