PL: Neymar elhalmozta bókokkal a Liverpool „új Suárezét”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.06. 16:46
Philippe Coutinho a héten pazar találattal lőtte tovább a Liverpoolt az FA-kupában, a gólra és a brazil egyre meggyőzőbb formájára barcelonai honfitársa, Neymar is felfigyelt.

Neymar szerint a jelenleg 22 éves, a szezonban két gólt szerző és négy gólpasszt kiosztó Coutinho egy nap a Premier League legjobb játékosa lehet.

„Coutinho az angol futball igazi sztárjátékosa lehet. A mostani szezonban már mindenki láthatja, mire képes, mennyire tehetséges. De ennél is sokkal több van benne” – mondta barátjáról (a Daily Mirror hasábjain) Neymar.

„Tizenhat éves korunk óta jó barátságban vagyunk. Nemcsak játékosnak fantasztikus, hanem nagyszerű ember és csapattárs is. Mindig pozitív a hozzáállása és vicces is” – bókolt Coutinhónak a Barca sztárja.

A Daily Mail a Bolton keddi legyőzését követően arról írt, hogy Coutinho akár Ronaldinho szintjére is eljuthat, és szép lassan ő lesz a Premier League legjobb 10-ese.

Jordan Henderson, a Liverpool középpályása a minap úgy nyilatkozott, hogy sokkal könnyebb az élet a pályán, ha Raheem Sterling és Philippe Coutinho is ott van.

Brendon Rodgers – szintén a Bolton legyőzését követően ˜– egyenesen odáig ment, hogy a brazilt „a Liverpool új Suárezének” nevezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik