PL: rövid volt a száműzetés, Carroll edzésbe állhatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.02. 15:46
Újra edzésbe állt a hétfői tréningről hazaküldött Andy Carroll, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United játékosa, miután bocsánatot kért viselkedéséért a klub menedzserétől, David Moyestól.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az angol válogatott támadót hazaküldték a West Ham edzéséről, miután a játékos szóváltásba keveredett Moyesszal. A Sky Sports forrásainak egybehangzó értesülései szerint Carroll bocsánatot kért a menedzsertől, és a szerdai gyakorláson már ő is részt vehetett. A forrás szerint a 29 éves labdarúgó abban bízik, hogy a hétvégi, Leicester City elleni bajnokin a pályán is bizonyíthat.beszámoltunk róla, hogy az angol válogatott támadót hazaküldték a West Ham edzéséről, miután a játékos szóváltásba keveredett Moyesszal. A Sky Sports forrásainak egybehangzó értesülései szerint Carroll bocsánatot kért a menedzsertől, és a szerdai gyakorláson már ő is részt vehetett. A forrás szerint a 29 éves labdarúgó abban bízik, hogy a hétvégi, Leicester City elleni bajnokin a pályán is bizonyíthat.

Mint ismert, a sztori a Manchester City elleni hazai vesztes bajnokin (4–1) kezdődött, amelyen David Moyes a londoniak gyenge szereplése ellenére végig a kispadon tartotta Carrollt. A második félidő közepén elhasználta mindhárom cserelehetőségét a skót menedzser (Carrollt nem cserélte be), a Sky és a Telegraph úgy értesült, Carroll ezt látva eltűnt a játékoskijáróban – ennek folytatásaként alakult ki a hétfői edzésen történt balhé.

A korábbi hírek szerint a klub eljárást indított a játékos ellen, arról nincs friss információ, hogy azt eltörölték-e.

A csatár frusztráltsága abból ered, hogy David Moyes irányítása alatt alig-alig jut játéklehetőséghez – legutóbb január 2-án volt a kezdőcsapat tagja, akkor a West Bromwich Albion elleni bajnokit a londoniak az ő duplájával nyerték meg 2–1-re.

A West Hamnek három meccse van hátra a szezonból, a tabella 15. helyén áll, de csak három ponttal szerzett többet, mint a kieső helyen lévő Southampton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik