PL: na, kit szerződtetne új csapatába David Moyes?

Vágólapra másolva!
2016.07.28. 13:22
David Moyes, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland frissen kinevezett menedzsere ismerős arcot csábítana a klubhoz.  

Brit lapértesülések szerint az 53 éves szakember a számára már jól ismert Marouane Fellainit szerződtetné, aki jelenleg a Manchester United játékosa.Marouane Fellainit szerződtetné, aki jelenleg a Manchester United játékosa.

David Moyes és Fellaini „kapcsolata” régre nyúlik vissza: a tréner csábította a belgát 2008-ban az Evertonhoz, amely akkor 22 millió eurót fizetett a balhés játékosért. Miután Moyes 2013-ban a „vörös ördögök” menedzsere lett, Fellaini követte – az MU 34 milliót utalt át az Evertonnak.

Moyes nem húzta sokáig Manchesterben, a klub vezetősége tíz hónap után menesztette. Fellaini maradt, ám Louis van Gaal keze alatt nem sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba, teljesítménye korántsem volt meggyőző.

Könnyen lehet, hogy az újonnan kinevezett José Mourinho sem számol alapemberként a belga futballistával, ez kapóra jöhet a Sunderlandet irányító Moyesnak, aki szívesen látná egykori játékosát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik