PL: Mourinho rendkívül sikeres lesz Manchesterben – Terry

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 19:16
John Terry, a Chelsea labdarúgója szerint José Mourinho rendkívül sikeres lesz a Manchester United menedzsereként.

Az 53 éves portugál tréner – akit pénteken neveztek ki a holland Louis van Gaal utódjának – két időszakban irányította a Chelsea-t, és nyolc trófeát nyert a londoni együttessel. Terry csapatkapitányként minden sikernek aktív részese volt, és tapasztalatai alapján úgy gondolja, Mourinho a megfelelő szakvezető a Manchester United élére, vele ismét eredményes korszak köszönthet a 13-szoros Premier League-győztes klubra.

„Ez fantasztikus hír a Manchester United számára. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók és a játékosok is el lesznek ragadtatva. Ahogy már többször elmondtam, ő a legjobb menedzser, akivel valaha dolgoztam. Biztos vagyok benne, hogy Manchesterben is sikeres lesz” – vélekedett egy jótékonysági rendezvényen Terry.

A 35 éves védő szerint a következő szezontól az eddigieknél is izgalmasabb időszak kezdődik az angol élvonalban. „José Mourinho és Josep Guardiola Manchesterben, Antonio Conte pedig a Chelsea-nél dolgozik majd, azt hiszem, ez jó lesz az angol futballnak.”

A Manchester United nem indulhat a Bajnokok Ligájában, miután a bajnokságban csupán az ötödik helyen végzett – így az Európa-liga csoportkörébe kvalifikált –, de Louis van Gaal utolsó mérkőzésén megnyerte az FA-kupát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik