PL: Mourinho a Chelsea után más angol klubot is irányítana

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.23. 10:37
null
Ha Mourinho távozik a Chelsea-től, akkor is Angliában maradna. Lehet, hogy egy nap az MU-t irányítja? (Fotó: AFP)
Meglepő nyilatkozatot tett José Mourinho, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea menedzsere. A portugál szakember elmondta, ha a londoniaknál már nincsen szükség rá, szeretne Angliában maradni és egy másik PL-klubot irányítani.

Mourinho vasárnap immár harmadik alkalommal emelheti magasba a Premier League-trófeát, miután csapatával korábban bebiztosította a bajnoki címet. A portugál szakember a lehető legtovább szeretne a Chelsea menedzsere maradni, de fel van arra is készülve, ha Roman Abramovics tulajdonos egyszer azt mondja neki, itt az ideje továbbállni.

„Ha eljön az a nap, hogy Abramovics úr úgy látja, nem vagyok elég jó a Chelsea-hez, akkor is tovább akarok dolgozni. Ha lesz rá lehetőségem, Angliában tenném mindezt – mondta Mourinho a BBC-nek. – Amíg nem dönt így, addig eszem ágában sincs távozni.”

„Bármelyik klub jöhet elém fantasztikus ajánlatokkal, megduplázhatja a fizetésemet, amíg él a szerződésem, ki van zárva, hogy távoznék. El tudom képzelni magam egy másik csapat élén, de imádom a Chelsea-t. Abramovics kezében vagyok, itt maradok, amíg más döntés nem születik.”

Mourinhóval kapcsolatban a Manchester Unitedot emlegették előszeretettel 2013-ban, amikor Sir Alex Ferguson visszavonult, ám akkor a klub David Moyes mellett tette le a voksát, a Special One pedig visszatért a Chelsea-hez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik