PL: „Mindenkinek megvan az ára!” – újabb védőt venne a Man. City

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.18. 12:22
Nem reagált túl barátságosan Tony Pulis, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Bromwich Albion menedzsere, hogy a Manchester City szerződtetné a klub védőjét.

Pep Guardiola kifejezetten aktív, ami az átigazolási piacot illeti, a Manchester City ráadásul elképesztően megerősítette a gárda védelmét – Benjamin Mendy mellett Danilo és Kyle Walker is az egyesületnél kötött ki.

Noha úgy tűnt, Guardiola megelégszik ennyivel, gyorsan kiderült, hogy a tréner újabb védővel erősítené meg keretét: a kiszemelt nem más, mint Jonny Evans, a West Bromwich Albion – és a Manchester United korábbi – középhátvédje.

Igen ám, de Tony Pulis, a WBA menedzsere nem kér a manchesteriek ajánlatából.

„Elutasítottuk a City ajánlatát Jonnyért – árulta el az 59 éves szakember. – Nem akarjuk őt eladni, és igazából nincs is szükség rá, hogy megváljunk tőle. Visszautasíthatatlan ajánlatnak kell érkeznie, hogy ez megtörténjen. Evans is tisztában van a szituációval, boldog nálunk, itt szeretne játszani.”

„Amíg mindegyik fél meg nem egyezik, semmi sem történik, marad velünk, aminek örül is. Evans a csapat egyik legjobbja, mi pedig tisztában vagyunk a helyzettel. Persze mindegyik játékosnak megvan az ára, mindenki eladó. Őrültség lenne azt mondani, hogy egy olyan klub, mint a West Brom, nem enged el senkit sem, ha elképesztően jó ajánlat érkezne az illetőért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik