PL: Minden rosszul sikerült - így a csapatát védő Wenger

Vágólapra másolva!
2013.08.17. 19:35
Vereséggel kezdte az angol labdarúgó-bajnokságot az Arsenal, amely hazai pályán 3–1-re kikapott az Aston Villától. Arsene Wenger, a londoniak menedzsere szerint a mai napon minden a csapata ellen szólt.

„Jól kezdtünk, de aztán minden rosszul sikerült: a sérülések, a játékvezetői döntések, az emberhátrány és a kihagyott helyzetek. Rossz napunk volt, nem elsősorban a játék minősége miatt, de minden ellenünk szólt” – nyilatkozta a lefújás után Wenger.

„Nem voltam boldog a második tizenegyes miatt, de még kevésbé tetszett az, amilyen szellemben a játékvezető engedte a játékot. Eléggé meglepődtem. De nem az állásom miatt beszélek erről. Óvnom kell ezt a csapatot. Fáj, hogy csalódottak azok az emberek, akik szeretik ezt a csapatot. Minden mással együtt kell tudnom élni, de azért vagyok itt, hogy boldoggá tegyem az embereket, és nem tehetem meg, hogy csak annyit mondjak, sajnálom. Visszajövök, és a következő meccsen boldoggá teszem őket. Megnyerhettük volna ma ezt a meccset azokkal, akik a pályán voltak. Ez meggyőződésem” – mondta az Arsenal menedzsere.Wenger.

„Nem voltam boldog a második tizenegyes miatt, de még kevésbé tetszett az, amilyen szellemben a játékvezető engedte a játékot. Eléggé meglepődtem. De nem az állásom miatt beszélek erről. Óvnom kell ezt a csapatot. Fáj, hogy csalódottak azok az emberek, akik szeretik ezt a csapatot. Minden mással együtt kell tudnom élni, de azért vagyok itt, hogy boldoggá tegyem az embereket, és nem tehetem meg, hogy csak annyit mondjak, sajnálom. Visszajövök, és a következő meccsen boldoggá teszem őket. Megnyerhettük volna ma ezt a meccset azokkal, akik a pályán voltak. Ez meggyőződésem” – mondta az Arsenal menedzsere.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik