PL: megdöbbentő szám, havonta 5000 futballistát figyel az újonc

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.24. 15:16
Nem bízza a véletlenre az új tehetségek felkutatását az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) újonca, a Wolverhampton Wanderers, amely havonta mintegy ötezer futballistáról kap játékos-megfigyelői riportot.

„Hozzávetőlegesen ötezer futballistáról kapunk riportot, egy nagy projekt ez az egész. Nem csak úgy imádkozunk, hogy találjunk egy épkézláb játékost. Izgalmas folyamat ennyi labdarúgó között felkutatni a számunkra megfelelőeket. Nem akarunk elhamarkodott döntéseket hozni a téli átigazolási időszakban. Nem egyszerű véghezvinni a transzfereket, de nem panaszkodom” – mondta a Wolverhampton sportigazgatója, Kevin Thelwell a klub szurkolói ankétján.„Hozzávetőlegesen ötezer futballistáról kapunk riportot, egy nagy projekt ez az egész. Nem csak úgy imádkozunk, hogy találjunk egy épkézláb játékost. Izgalmas folyamat ennyi labdarúgó között felkutatni a számunkra megfelelőeket. Nem akarunk elhamarkodott döntéseket hozni a téli átigazolási időszakban. Nem egyszerű véghezvinni a transzfereket, de nem panaszkodom” – mondta a Wolverhampton sportigazgatója, Kevin Thelwell a klub szurkolói ankétján.

A Premier League-idénynek jelentősen átalakított játékoskerettel nekivágó Wolves első 9 bajnokiján ugyanazt a kezdőcsapatot küldte pályára. A csapat négy győzelem és három döntetlen mellett kétszer kapott ki, így a 9. helyet foglalja el a bajnoki tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik