PL: Még szép, hogy befoghatjuk a Chelsea-t - Van Persie

Vágólapra másolva!
2014.10.26. 20:07
null
Van Persie szerint a „vörös ördögök” napról napra jobbak (Fotó: Reuters)
Az angol labdarúgó Premier League 9. fordulójának vasárnapi rangadóján 1–1-re végzett az Old Traffordon a Manchester United és a Chelsea. A találkozó után az egyenlítő gólt szerző Robin van Persie és a „kékek” menedzsere, José Mourinho is megszólalt.

„Napról napra jobban futballozunk, egy ilyen meccs pedig természetesen hatalmas lökést ad. Rengeteg van még hátra a bajnoki idényből, bármi megtörténhet. És hogy befoghatjuk-e a Chelsea-t? Még szép!" – mondta a találkozó után a Sky Sports kamerái előtt Robin van Persie, aki a ráadásban döntetlenre mentette a meccset.

A lefújás után a vendégek menedzsere, José Mourinho is értékelte a pályán látottakat.

„A kezdés nem volt az igazi, de amit a második félidőben láttam, az már tetszett, fantasztikusan küzdöttek a fiúk. Az első pillanattól látszott, hogy nyerni jöttünk, de sajnos a végén túl sok lehetőséget adtunk a Unitednek. Az Old Traffordon mindig nehéz játszani, de nem kell szomorkodnunk: kilenc bajnoki után négy ponttal vezetünk, és már játszottunk a Manchester City és az MU ellen is idegenben" – mondta a Chelsea portugál mestere.

ANGLIA, PREMIER LEAGUE
9. FORDULÓ
Manchester United–Chelsea 1–1 (Van Persie 94., ill. Drogba 53.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik