PL: máris itt a világ harmadik legdrágább kapusa? – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.06.13. 12:41
Brit médiaértesülés szerint a Premier League-ben hetedik Everton megegyezett az élvonalból kieső Sunderlanddel, hogy 30 millió fontért megvásárolja Jordan Pickfordot, az utolsó helyen végző együttes 23 esztendős kapusát.

A Sky Sports azt írja, a két klub megállapodott egymással, így Pickford 30 millió fontért (nagyjából 34 millió euróért) a liverpooli kékekhez szerződik. A fiatal kapuvédő – aki a mögöttünk hagyott szezonban 29 mérkőzésen játszott a Premier League-ben – jelenleg az U21-es válogatottal készül a lengyelországi Európa-bajnokságra. Várhatóan a kontinensviadal után ír alá új klubjához.

Mint ismert, a Manchester City nemrég 40 millió euróért szerződtette Ederson Moraest a Benficától, aki ezzel minden idők második legdrágább kapusa lett Gianluigi Buffon után. Amennyiben igaz a Sky Sports értesülése, Pickford a valaha volt harmadik legdrágább kapus lesz, s egyben a legdrágább brit kapuvédő. Sky Sports azt írja, a két klub megállapodott egymással, így Pickford 30 millió fontért (nagyjából 34 millió euróért) a liverpooli kékekhez szerződik. A fiatal kapuvédő – aki a mögöttünk hagyott szezonban 29 mérkőzésen játszott a Premier League-ben – jelenleg az U21-es válogatottal készül a lengyelországi Európa-bajnokságra. Várhatóan a kontinensviadal után ír alá új klubjához.

Mint ismert, a Manchester City nemrég 40 millió euróért szerződtette Ederson Moraest a Benficától, aki ezzel minden idők második legdrágább kapusa lett Gianluigi Buffon után. Amennyiben igaz a Sky Sports értesülése, Pickford a valaha volt harmadik legdrágább kapus lesz, s egyben a legdrágább brit kapuvédő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik