PL: Koulibaly és a Manchester City megegyezett egymással – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.07. 14:06
null
Koulibaly a sötétkék mezt világosabbra váltja? (Fotó: AFP)
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a Napoli védője, Kalidou Koulibaly megegyezett új szerződése feltételeiben a Manchester Cityvel, ám a két klub rossz viszonya miatt egyelőre korántsem biztos, hogy létrejön az átigazolás. Az angolok újabb ajánlattételre készülnek, a nápolyiak azonban más csapatokat is meghallgatnának.  


Az olasz újságíró legfrissebb értesülései szerint Koulibaly és az ügynöke már mindenben megegyezett a Manchester Cityvel a szenegáli védő új szerződésével kapcsolatban, ám a Napoli egyelőre nem bólintott rá az angolok ajánlatára. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a City 60-65 millió euró közti összeget szeretne legfeljebb kifizetni a 29 éves védőért, ám a Napoli nem szeretné elengedni legnagyobb értékét 75 millió euró alatt.

A Manchester City, a Manchester United és a Paris Saint-Germain lehet csak képes arra, hogy megfizesse az árat, amit érte kérünk” – mondta múlt héten Aurelio de Laurentiis, a Napoli elnöke. Azt már hónapok óta nyílt titokként kezelik Nápolyban, hogy Koulibaly a most zajló átigazolási időszakban elhagyja a csapatot, de az árát még mindig próbálják felsrófolni.

A két klub közti megállapodást ráadásul az árcímkén kívül az sem segíti, hogy a Manchester City és a Napoli szakvezetősége nem ápol jó viszonyt egymással. Romano értesülései szerint a probléma gyökere 2018-ból származik, amikor az olaszok akkori középpályása, Jorginho már mindenben megegyezett a Cityvel, ráadásul a nápolyiak is szóban ígéretet tettek az angoloknak, az olasz válogatott játékost azonban végül a Chelsea-nek adták el.

Talán éppen ezért a Napoli más csapatok ajánlatait is kész meghallgatni Koulibalyért, az elnök nyilatkozatából kiindulva pedig a Manchester United és a PSG lehet még versenyben érte – bár utóbbi a hírek szerint nem keres új belső védőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik