HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.29 18:28 Frissítve: 2017.09.29 18:29

PL: Klopp nehezményezi a december 24-ei játéknapot

A Sky Sports – amely a Premier League mérkőzéseit közvetíti az Egyesült Királyságban – azt szeretné, ha az eredetileg december 23-ára tervezett Arsenal–Liverpool találkozót egy nappal később rendeznék meg. Ez viszont azt jelentené, hogy a két klubnak szenteste kellene összecsapnia, ami kicsit sem nyerte el a vendégek menedzserének, Jürgen Kloppnak a tetszését.

HIRDETÉS

 

Az már megszokott, hogy karácsony első és második napján is rendeznek Premier League-mérkőzéseket, az idei évben pedig akár már szenteste is élőben tekinthetjük meg az angol klubok összecsapásait. Jürgen Klopp viszont nem ért egyet ezzel, s arra kéri a Sky Sportsot, hogy gondoljon bele alkalmazottai és a klubok helyzetébe.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy van olyan ember, aki futballt akar nézni szenteste – vélekedett a német menedzser. – Viszont ha tényleg ezen a napon kell játszanunk, nem hiszem, hogy bármit is tehetünk ellene. Valójában mi vagyunk az utolsók, akiket megkérdeznek ezzel kapcsolatban. A Skynak mérlegelnie kell, hogy tényleg el akarják-e csábítani a rajongókat és a televíziónál dolgozó embereket otthonról aznap este."

Klopp szerint nemcsak az Arsenal elleni találkozó időpontjával van baj, hanem azzal a kemény és megterhelő időszakkal is, amely a labdarúgókra vár karácsony környékén.

„Ez a beosztás nemcsak azt jelenti, hogy huszonnegyedikén játszunk, hanem azt is, hogy kilenc nap alatt négy meccsünk lesz. Mindig is mondtam, a csatornáknak rá kell döbbenniük, hogy az a nagyszerű sport, amit sugároznak a nézőknek, és amiért rengeteg pénzt fizetnek a kluboknak, nagyban függ a játékosok állapotától" – figyelmeztetett Klopp.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.19 00:40:06

Angol labdarúgás ŐRI B. PÉTER

ALAPVONAL Guardiola szerint: „Bielsa a világ legjobb edzője. Jelentéktelen, hogy hány címet szerzett munkássága során. Ennél sokkal többet számít az a felbecsülhetetlen hatás, amelyet a játékosaira és a kollégáira gyakorolt”.

2018.08.18 17:09:26

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Kiváló mérkőzésen az „ágyúsok” kétgólos hátrányból még felálltak, ám végül kapituláltak.

2018.08.16 22:34:46

Angol labdarúgás MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL Az edzéseknél a legfeltűnőbb, hogy nagy hangsúlyt helyeznek az iskolázásra, »az elemek gyakorlása is olyan edzéstantárgy, amely csaknem mindennap műsoron van«.

2018.08.12 16:14:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Az Arsenal nem tudta megnehezíteni a bajnok dolgát • Sterling az 50. gólját szerezte a PL-ben.

2018.08.10 00:01:56

Angol labdarúgás BACSINSZKI ÁDÁM

PL-BEHARANGOZÓ. Az MU továbbra sem találja önmagát • Új időszak az Arsenalnál és a Chelsea-nél.

HIRDETÉS
HIRDETÉS