PL: kidőlt a Liverpool hátvédje, a szurkolók pezsgőt bontanak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.17. 14:57
Megsérült Glen Johnson, a Premier League-ben szereplő Liverpool szélső hátvédje a Manchester United ellen 3–0-ra elveszített rangadón, legalább egy hónapig nem számíthat rá Brendan Rodgers menedzser. A szurkolók – egy része – jól fogadta a klub tájékoztatását. Talán túl jól.

A Bajnokok Ligája 2014–2015-ös szezonját a csoportküzdelmeknél befejező, az angol bajnokságban botladozó Liverpool drukkerei finoman szólva sincsenek megelégedve Glen Johnson teljesítményével, gyakran megtalálják a lelátón és a mérkőzések között is, a csapat gyenge szereplésének egyik bűnbakja. Glen Johnson teljesítményével, gyakran megtalálják a lelátón és a mérkőzések között is, a csapat gyenge szereplésének egyik bűnbakja.

Egy twitterező szerint így reagálnak a csapattársak Johnson kiesésének hírére  (Forrás)
Egy twitterező szerint így reagálnak a csapattársak Johnson kiesésének hírére  (Forrás)

„Glen Johnson nem bevethető egy hónapig? Ez a legjobb hír, amit a héten hallottam!” – írta az egyik drukker a Twitteren. Véleményével nem volt egyedül. „Glen Johnson sérülése rossz hír kellene, hogy legyen? Össze vagyok zavarodva” – írta egy másik.

A 101 Great Goals gyűjteményében számos örömteli szurkolói Twitter-bejegyzés olvasható.

A WhoScored.com labdarúgó szakportál adatai egyébként nem teljesen osztják a drukkerek véleményét. A 2014–2015-ös szezonban Johnson kapta a 9. legtöbb játékpercet a „vörösöknél”, teljesítménye pedig a 6. legjobb a keret összes játékosát tekintve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik