PL: kevésbé súlyos a Spurs klasszisának sérülése

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.09.27. 14:30
Az újabb orvosi vizsgálatok alapján a korábban gondoltnál enyhébb sérülést szenvedett Harry Kane, a Tottenham Hotspur támadója.

Az angol futballista másfél hete, a Sunderland ellen az ő góljával 1–0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen szenvedett bokasérülést, s néhány nappal később még úgy tűnt, hetekig nem számíthat rá együttese. Kedden aztán Mauricio Pochettino menedzser örömmel számolt be a legújabb fejleményekről.Az angol futballista másfél hete, a Sunderland ellen az ő góljával 1–0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen szenvedett bokasérülést, s néhány nappal később még úgy tűnt, hetekig nem számíthat rá együttese. Kedden aztán Mauricio Pochettino menedzser örömmel számolt be a legújabb fejleményekről.

„Ma kaptuk meg a legutóbbi vizsgálatok eredményeit, melyek sokkal pozitívabbak, mint vártuk. Boldogok vagyunk, ugyanakkor még nem tudjuk, pontosan mennyi időt kell kihagynia” – mondta az argentin szakember.

A Tottenham este az orosz CSZKA Moszkva vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligájában, míg az angol bajnokságban – amelyben a második helyen áll – az éllovas Manchester Cityt fogadja szombaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik