PL: 2 szezon, 7 gól - meglepte magát egy Batmobillal - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.20. 09:37
Steven Fletcherrel pályafutása alatt talán összesen sem foglalkozott annyit a nemzetközi média, mint az elmúlt napokban. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland 27 esztendős skót csatára most sem a teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, hanem egy meglepő autóvásárlással.

A skót Hibernianban nevelkedő, 18-szoros válogatott csatár 2012-ben, nagyjából 20 millió euróért szerződött a Wolverhamptontól a „fekete macskákhoz”.

Fletcher klubváltása nem rengette meg a Premier League-et, sunderlandi kalandja során, első szezonjában tizenegyszer zörgette meg a hálót, a folytatás azonban laposabbra sikeredett, a 2013–2014-es, valamint a 2014–2015-ös idényben összesen 43 bajnokin lépett pályára, ezalatt pedig hétszer talált be.

Fletcher akár szomorkodhatna is, de inkább vígan éli az életét a „PL-minimálbérből”.

A skót csatár most épp egy autóvásárlással hívta fel magára a figyelmet, sikerült ugyanis lecsapnia egy Lamborghini Aventadorra, ráadásul egy olyanra, amellyel Gotham oltalmazója, Batman is furikázott a „The Dark Knight Rises” című filmben.

Két szezon, hét gól és egy 4–0-s vereség – irány a Batmobil (Fotó: Twitter)
Két szezon, hét gól és egy 4–0-s vereség – irány a Batmobil (Fotó: Twitter)

Természetesen Fletcher új kincsét meg is mutatta rajongóinak a közösségi oldalakon – azt követően, hogy csapata 4–0-s vereséget szenvedett az Aston Villától, és visszacsúszott a tabella 17. helyére…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik