PL: Kane néhány hetet hagy ki, fontos meccset nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.14. 15:52
null
Kane bokája nem nézett ki jól a Begoviccsal való ütközés után (Fotó: AFP)
A Tottenham Hotspur hivatalos közleményben jelezte: az előzetes hírekkel ellentétben nem súlyos Harry Kane bokasérülése, a támadónak áprilisig pihennie kell, akkor kezdheti újra az edzéseket.

 

A Spurs tájékoztatása szerint az első vizsgálatok megerősítették, hogy megsérült a jobb bokája Harry Kane-nek, aki áprilisig biztosan nem edzhet. A 24 éves támadó vasárnap, a Bournemouth elleni idegenben megnyert bajnokin (1–4) sérült meg, miután ütközött Asmir Begoviccsal, a hazaiak kapusával.

A jelenlegi szezonban 35 gólnál járó csatár így ott lehet a nyári világbajnokságon. Az viszont biztos, hogy a Swansea elleni FA-kupa-negyeddöntőt, valamint az angol válogatott Hollandia és Olaszország elleni felkészülési meccsé is kihagyja. Nem kizárt, hogy a Chelsea és a Stoke elleni bajnokin sem lesz még százszázalékos állapotban, de a Manchester City elleni hazai PL-meccsen (április 14.) már valószínűleg ott lehet a pályán.

Kane jobb bokája 2016 szeptemberében sérült meg először, akkor tíz meccset hagyott ki, tavaly márciusban a Millwall elleni FA-kupa-mérkőzésen is megsérült, akkor négy hétig nem volt bevethető.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik