PL: „Itt már Ronaldinho sem segítene, mindenki tehetségtelen!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.01. 10:30
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Stoke Cityben sokan Anglia új „nagycsapatát” látták, miután a klubhoz igazolt például a Real Madridnál nevelkedő Jesé, a Barcelonát is megjáró Ibrahim Affelay, vagy épp a korábban a Bayern Münchent erősítő Xherdan Shaqiri. A csapat azonban látványosan szenved, és most Shaqirinél is elszakadt a cérna…

Érthetetlenül rosszul futballozik a Stoke City a 2017–2018-as idényben: a csapat a 31 bajnokiján összesen 27 pontot gyűjtött, így csupán a West Bromwich Albiont előzi meg az angol bajnoki tabellán, és sokan már most elkönyvelték a piros-fehérek kiesését.

És hogy mi a baj az együttesnél? Xherdan Shaqiri szerint minden...

„Kiábrándító azt érezni, hogy ezen a csapaton már Ronaldinho sem tudna segíteni” – kezdte szomorú vallomását Shaqiri a svájci Sportnak.

Shaqirinél elszakadt a cérna… (Fotó: AFP)
Shaqirinél elszakadt a cérna… (Fotó: AFP)

„Rá kellett jönnöm, hogy kicsit más az, mikor olyan játékosokkal futballozol együtt, mint mondjuk Franck Ribéry a Bayern Münchennél vagy Mauro Icardi az Internél. Itt, a Stoke-nál nem sokat tudok hozzátenni a meccsekhez, méghozzá egyszerűen azért, mert itt mindenki tehetségtelen rajtam kívül. Maradjunk annyiban, hatalmas dolgoknak kellene történniük az átigazolási piacon a nyáron, hogy visszanyerjem a lelkesedésemet” – tette hozzá a svájci válogatott támadó.

Shaqiri az idényben 29 bajnokin lépett pályára a Stoke-ban, ezalatt pedig hét gólt és hat gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik