PL: Isco Manchesterben köthet ki, de Hazard-on múlik a sorsa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.23. 07:37
Angol lapértesülések szerint a Manchester City csaphat le Iscóra, miután a spanyol középpályás az őszi félévben a Real Madrid kispadjára szorult, a több játéklehetőség reményében pedig egyre komolyabban fontolgatja a klubváltást. Az utolsó lökést Eden Hazard esetleges leigazolása jelentheti Madridban.

Az Express beszámolója szerint a Manchester City a 32 esztendős David Silva esetleges utódját keresi, és Pep Guardiola Iscóban látja a lehetséges megoldást. A Real Madrid 26 éves középpályása a mostani szezonban csupán 11 bajnokin jutott szóhoz, azokon is többnyire csak csereként. Összesen 515 perc jutott számáraa La Ligában. David Silva esetleges utódját keresi, és Pep Guardiola Iscóban látja a lehetséges megoldást. A Real Madrid 26 éves középpályása a mostani szezonban csupán 11 bajnokin jutott szóhoz, azokon is többnyire csak csereként. Összesen 515 perc jutott számáraa La Ligában.

Furcsa módon Isco sorsa a Chelsea és Eden Hazard kezében van, a britek szerint ugyanis a spanyol megfogadta, hogy ha a belga szélső csatlakozik a királyiakhoz, akkor inkább továbbáll, azt ugyanis valószínűtlennek tartja, hogy egy újabb középpályás érkeztével jobb esélye lenne a csapatba kerülni.

Isco jelenlegi szerződése 2022 nyaráig szól Madridban, ezért ha távozik is, aligha ingyen. A Citynél 60 millió font körüli átigazolási díjjal számolnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik