PL: irány a McDonald's! Így motiválja a játékosait Ranieri

Vágólapra másolva!
2018.11.18. 10:57
null
Claudio Ranieri különleges felajánlást tett a játékosoknak (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek, Szlavisa Jokanovicsnak pedig megköszönte az eddigi munkáját. Az olasz szakember kinevezése után különleges felajánlást tett: azokat a meccseket követően, amelyeken nem kap gólt a csapata, elviszi a játékosait hamburgerezni a McDonald'sba.

 

Tizenkét forduló után a Fulham a Premier League utolsó helyén áll, ráadásul a londoni együttes kapta a legtöbb, szám szerint 31 gólt. Nem csoda, hogy az olasz tréner változtatna ezen, így különleges felajánlást tett a játékosoknak.

„Többet kell ígérnem, itt a közös pizzázás már nem elég. Jobb, ha mindenkit elviszek a McDonald'sba. Remélem, hamarosan mindenkinek fizethetek egy nagy hamburgert” – mondta a Fulham élére frissen kinevezett Claudio Ranieri.

„Nagyon sok gólt kaptak, én pedig egy olasz menedzser vagyok. Nekünk, olaszoknak fontos, hogy a csapatunk minél többször kapott gól nélkül hozza le a mérkőzéseket. Harcos vagyok, és azt akarom, hogy a játékosaim is harcosok legyenek. Ennyire egyszerű az egész” – tette hozzá a 67 éves szakember.

Ranieritől egyébként nem állnak az ehhez hasonló akciók: a Leicester City menedzsereként többször is közös pizzázást szervezett a játékosainak a győztes meccsek után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik