PL: Indokolatlan volt Mourinho kirohanása – Pedro

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.25. 17:26
null
Mourinho szerint Conte őt provokálta, Pedro szerint csak a szurkolókat hergelte (Fotó: Action Images)
Pedro, a Chelsea spanyol futballistája ártalmatlannak titulálta edzője, Antonio Conte viselkedését, szerinte a felfokozott hangulat eredményezte José Mourinho kiakadását a Chelsea–Manchester United mérkőzésen.

 

Pedro megvédte edzőjét a José Mourinhótól kapott kritikáktól, miután a portugál menedzser állítólag nehezményezte a Chelsea trénerének pálya széli viselkedését, többek között ízléstelennek minősítve azt. Pedro azonban máshogy gondolja a történteket. Úgy véli, Conténak esze ágában sem volt megbántani a Unitedet, az olasz csupán saját drukkereivel foglalkozott.

„Mourinho reakciója indokolatlan. Conte nem tett semmi megalázó vagy gúnyolódó mozdulatot – mondta Pedro a spanyol Cadena SER rádiadónak. – Ő csak buzdította a szurkolóinkat, ugyanis nagyszerű meccsünk volt, és azt akarta elérni, hogy segítsenek nekünk lezárni az összecsapást a lehető legeredményesebb módon. Nem tudom, José ezt tiszteletlenségnek vagy provokációnak vette-e, de az edzőnk szándéka nem ez volt. Mindössze meg akarta köszönni a támogatást. Elképesztőek voltak a drukkereink.

A végén volt egy kis összezördülés kettejük között, de biztos vagyok benne, hogy semmi rossz szándék nem volt Conte részéről. Mindannyian tudjuk, milyen Mourinho és milyen megjegyzéseket tesz néha. Ettől függetlenül nagyszerű edző, ezt én is tanúsíthatom. Talán nehezen viselte a vereséget” – vélekedett az első percben gólt szerző támadó a 4–0-s győzelmet követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik