PL: „Heti 200 ezer? Ne sérts meg!” – feküdtek a röhögéstől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.17. 09:35
A Premier League történetének egyik legismertebb és legelismertebb menedzsere, a szakmától 2015-ben visszavonuló Harry Redknapp érdekes történetet mesélt korábbi játékosáról, Emmanuel Adebayorról.

A togói csatár az elmúlt másfél évben arról lett híres, hogy futball nélkül is rengeteg pénzt keres. Persze, akkor is elképesztő fizetése volt, amikor futballozott és rugdosta a gólokat. Hogy mennyi is pontosan? Az összegre nagyon érzékeny volt korábbi mestere, Harry Redknapp szerint.hogy futball nélkül is rengeteg pénzt keres. Persze, akkor is elképesztő fizetése volt, amikor futballozott és rugdosta a gólokat. Hogy mennyi is pontosan? Az összegre nagyon érzékeny volt korábbi mestere, Harry Redknapp szerint.

A menedzser a BT Sport egyik műsorában elevenített fel egy történetet arról az időszakról, amikor együtt dolgozott a csatárral a Tottenhamnél.

A sztori szerint a csapatban volt egy szokás, hogy a pénteki edzés legrosszabb játékosa 50 fontot bedob egy perselybe, a pénzt jótékony célra gyűjtik. Ezt egyszer Adebayor nem tette meg, pedig ő volt a soros.

Ezt csapattársa, Sébastian Bassong szóvá is tette. „Heti kétszázezer fontot keresel, és képtelen vagy ötvenet bedobni a perselybe?” – vonta kérdőre Bassong Adebayort, aki csak ennyit válaszolt.

„Kétszázezer? Ne sérts meg, kérlek! Heti kétszázhuszonötezret keresek!”

 


A stúdióban a hallgatóság majd kipukkadt a nevetéstől, pedig valójában ez elég szomorú történet.

Lehet, hogy Emmanuel Adebayor hamarosan visszatér a Premier League-be, állítólag a Crystal Palace szeretné szerződtetni a téli átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik