PL: Harry Kane elárulta parádés formájának titkát

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.03.10. 18:16
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) előző szezonjának gólkirálya, Harry Kane elmondta, új diétája is segíti abban, hogy 2017-ben még eredményesebb, mint korábban.

A Tottenham Hotspur angol válogatott támadója, aki ebben a naptári évben 12 mérkőzésen 14 gólt szerzett, január óta más étrendet követ, mint azt megelőzően, és szerinte ez is hozzájárul a korábbinál jobb teljesítményéhez.

„Új szakácsom van, akivel nagyon odafigyelünk arra, mikor mit eszem. Vékonyabb és gyorsabb vagyok, mint korábban, ez pedig úgy tűnik, segít a pályán” – magyarázta Kane, aki az előző bajnoki idényben 25 góllal bizonyult a legeredményesebbnek. Most 27 forduló után 19 találattal vezeti a mesterlövészek versenyét, így jó esélye van arra, hogy eddigi legjobbját túlszárnyalva megvédje címét.

A 23 éves támadó – aki múlt hétvégén kettőt lőtt az Evertonnak – hozzátette, a gólszerzés társai, elsősorban Dele Alli és Christian Eriksen nélkül nem menne, hiszen ahhoz, hogy eredményes legyen, szüksége van a jó előkészítésekre is.

A Tottenham jelenleg második helyen áll a Premier League-ben, hétvégén pedig a harmadosztályú Millwall ellen, hazai pályán juthat be az FA-kupa elődöntőjébe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik