PL: haragszanak az Arsenal-szurkolók Guardiola segédjére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 17:30
Mikel Arteta, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City edzői stábjában kapott szerepet, miután idén nyáron szögre akasztotta a stoplist. A 34 éves spanyolt szerették a szurkolók Londonban, most azonban magára haragította őket a volt csapatkapitány.

Mikel Arteta öt évet futballozott az Arsenalban, majd úgy döntött, hogy az „ágyúsoktól" vonul vissza, és Londonban fejezi be profi pályafutását. Volt a csapat kapitánya is, és angol pletykák szerint Arséne Wengerék is marasztalták, hogy maradjon a klub szolgálatában, de nem így döntött. Más híresztelések szerint a francia szakember nem tudott neki pozíciót ajánlani, ezért távozott.

Most azonban pláne nem tartozik a szurkolók kedvencei közé, történt ugyanis, hogy a Manchester City szolgálatában álló volt spanyol válogatott labdarúgó tiszta vizet öntött a pohárba és minden eddigi arsenalos képet, videót, posztot törölt a hivatalos Instagram-oldaláról.

Jelenleg két kép található meg a „szakember" profilján, amelyeken a Manchester City címerével ellátott tréningszettet visel. Az Arsenal-szimpatizánsok nem vették jó néven, hogy Arteta sok-sok szép emlékkel kapcsolatos fotót törölt le az oldaláról.

 

Enjoying my new job!/ Disfrutando de mi nuevo trabajo!

Mikel Arteta (@mikelarteta) által közzétett fénykép, 2016. Júl 13., 06:01 PDT



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik