PL: „Ha Sterling ára 50 millió font volt, akkor Mahrezé…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.05. 22:19
A Leicester City szezon elején bő 50 millió fontra taksált kerete egyes szakértők szerint a Premier League megnyerésének köszönhetően már 200 millió fölé szökött. Jamie Vardy és Rijad Mahrez árát vad becslések 70 millió fontra teszik.

„Raheem Sterlingért 50 millió font felett fizetett a Manchester City. RijadMahrez nála értékesebb játékos jelenleg. Az elmúlt évek tendenciái alapján érte és Jamie Vardyért is 70 millió font körüli összeget kérhet a klubja – idézi a BBC David Seligman piaci szakértőt és sportjogászt. – Az egész csapat értéke 200 millió font körülre becsülhető. N’Golo Kanténak egy éve van hátra a szerződéséből, de neki is nagyon gyorsan emelkedik az értéke, már csak azért is, mert a csapat többi tagjához hasonlóan válogatott játékos lesz.”David Seligman piaci szakértőt és sportjogászt. – Az egész csapat értéke 200 millió font körülre becsülhető. N’Golo Kanténak egy éve van hátra a szerződéséből, de neki is nagyon gyorsan emelkedik az értéke, már csak azért is, mert a csapat többi tagjához hasonlóan válogatott játékos lesz.”

A szakértő szerint nehéz lesz megtartani a kulcsembereket, de lát rá esélyt.

„Ha a Chelsea, az Arsenal vagy a Manchester United bejelentkezik valakiért, nehéz visszautasítani. A Leicester azonban bajnokcsapat, a tulajdonosa milliárdos. Ha az MU képes fizetni valakinek heti 200 ezer fontot, akkor a Leicester is” – mondta a szakértő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik