PL: gyarapodó Sunderland, távozó veterán kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 17:22
Pörög az átigazolási piac az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) is: a Sunderland három játékossal (Valentin Roberge, Cabral, Mobido Diakité) erősített, a Fulham veterán kapusa, Mark Schwarzer távozott, míg az újonc Cardiff végleg megszerezte Andreas Corneliust.

Három játékossal erősített a Sunderland: Adilson Tavares Varela (művésznevén Cabral) hároméves szerződést kötött a klubbal, a 24 éves zöld-foki-szigeteki középpályás a Baseltől – mellyel négyszeres svájci bajnok lett – érkezik. A portugál élvonalbeli Marítimo 26 éves francia védője, Valentin Roberge szintén három szezonra írt alá, a harmadik szerzemény pedig a Laziót elhagyó Mobido Diakité, akire a Liverpool is szemet vetett.Sunderland: Adilson Tavares Varela (művésznevén Cabral) hároméves szerződést kötött a klubbal, a 24 éves zöld-foki-szigeteki középpályás a Baseltől – mellyel négyszeres svájci bajnok lett – érkezik. A portugál élvonalbeli Marítimo 26 éves francia védője, Valentin Roberge szintén három szezonra írt alá, a harmadik szerzemény pedig a Laziót elhagyó Mobido Diakité, akire a Liverpool is szemet vetett.

A Fulham veterán kapusa, Mark Schwarzer visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, így távozik. A 40 éves kapus több mint 500 PL-meccsen lépett pályára. A Fulham júniusban megszerezte az AS Roma kapusát, Maarten Stekelenburgot.

Az újonc Cardiff ötéves szerződést kötött Andreas Corneliusszal. A dán válogatott támadó klubjával, a Köbenhavnnel már a múlt héten megegyezett a walesi klub, a 20 éves csatár 7.5 millió fontért kerül a Cardiffhoz.

Visszatérhet a Premier League-be Nicolas Anelka: a hírek szerint a West Brom lehet a következő állomás számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik