PL: Guardiola minden vágya teljesül, ha ezt a klubot választja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.22. 09:07
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics tövig nyomta a gázpedált Pep Guardiola megszerzése ügyében.

Mint ismert, a Chelsea a múlt héten menesztette José Mourinhót, majd megbízott menedzserként – a 2015–2016-os szezon végéig – Guus Hiddinket ültette le a kispadra. Mindeközben a klub hosszú távú megoldást is keres, az első számú kiszemelt pedig a Bayern Münchent három idényt követően a nyáron elhagyó Pep Guardiola. Chelsea a múlt héten menesztette José Mourinhót, majd megbízott menedzserként – a 2015–2016-os szezon végéig – Guus Hiddinket ültette le a kispadra. Mindeközben a klub hosszú távú megoldást is keres, az első számú kiszemelt pedig a Bayern Münchent három idényt követően a nyáron elhagyó Pep Guardiola.

A The Sun arról ír, hogy Abramovics már személyesen beszélt a katalán mesterrel, és azt ígérte neki, hogy minden kívánságát teljesíti, ha aláír a Stamford Bridge-re.

A Daily Mail szintén lehozta a sztorit, ott úgy tudják, hogy az orosz olajmágnás rekordfizetést kínál Guardiolának, emellett pedig az elképzelhető legnagyobb keretet új játékosok igazolására.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik