PL: ettől ment annyira jól a góllövés? – Vardy nagy titkot árult el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.28. 18:13
Az angol bajnok Leicester City labdarúgócsapata a Premier League-ben egyelőre bukdácsol, a Bajnokok Ligájában viszont két győzelemmel jelenleg vezeti a csoportját. Az előző szezon nagy sikerében óriási érdeme volt Jamie Vardynak, aki egy kis titkot is elárult most megjelenő önéletrajzi könyvében.

Az angol válogatott támadó a meccsek előtti este mindig megivott egy fél üveg bort, de ezt is különleges módon. Egy Lucozade nevű energiaital üvegébe vagy egy műanyag palackba töltötte az italt, majd a meccsnapokon még három Red Bullt is megivott.

Vardy ezt a szokását azonnal megtartotta, miután a gólok és a sikerek is futószalagon jöttek.

„Nem tudom megmondani, hogy miért kezdődött ez el, de úgy döntöttem a legutóbbi szezonban, hogy minden mérkőzés előtt megiszom egy pohárka portóit. Nem vagyok babonás, de attól a pillanattól kezdve, amikor betaláltam a Sunderland ellen (2015. augusztus 8., Leicester City–Sunderland 4–2, Vardy egy gólt szerzett – a szerk.), nem akartam ezen változtatni. Egy kis műanyagpalackba vagy egy Lucozade-üveget töltöttem meg félig, és kortyolgattam el tévénézés közben” – írta Jamie Vardy most megjelent önéletrajzi könyvében, amelyből a The Sun nevű bulvárlap jelentetett meg részleteket.

A 29 éves csatár 24 góljával a második helyen végzett a góllövőlistán Harry Kane (Tottenham) mögött, de így is nagy érdeme volt abban, hogy a „rókák" megnyerték történetük első bajnoki címét az élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik