HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.05.09 15:15 Frissítve: 2016.05.09 15:47

PL: ennél jobban szándékosan se alázhatták volna meg Pellegrinit

A Manchester City vasárnap 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán az Arsenal ellen, ez volt a menedzseri székből búcsúzó Manuel Pellegrini utolsó mérkőzése otthoni környezetben.

HIRDETÉS

 

 

Ez nem igazán hatotta meg a Manchester City szurkolóit, hiszen a stadion háromnegyede hazament a lefújást követően, csak kevesen maradtak ott a chilei menedzser hivatalos búcsúztatásán.

A hangulat nem a legjobb klubnál, mióta bejelentették Pellegrini távozását és Pep Guardiola nyári érkezését. Attól a pillanattól kezdve fokozatosan romlott a csapat teljesítménye és a szezon vége sem alakul fényesen. A BL-elődöntő papíron szép eredmény, a Real Madrid elleni kiesés benne volt a pakliban, de a mutatott játékot már nehezen nyelték le a szurkolók.

Mostanra pedig a 2016–2017-es szezonbeli BL-szereplés is veszélybe került.

Mindezek ellenére talán nem ezt érdemelné az a menedzser, aki összesen három trófeát, angol bajnoki címet nyert a csapattal és a klub történetének legjobb Bajnokok Ligája-szereplését érte el néhány nappal ezelőtt.

Ennyien maradtak... (Forrás: Twitter)

De a legkellemetlenebb rész csak most jön. Miközben Pellegrinit búcsúztatták a kevés stadionban maradt néző szeme láttára, a kivetítőn elindult egy szép pillanatokat felidéző összeállítás. Ebben azt kérdezték Pellegrinitől, hogy a Manchester City rendelkezik-e a legjobb szurkolótáborral Angliában. A mester válasza „Természetesen, igen!” volt a korábbi interjúban.

Mindeközben a pályán lehajtott fejjel nézett maga elé...

(a jelenet 03:56-tól)

Összehasonlításképp: így búcsúztatták a szurkolók Pellegrinit előző klubjánál, a Málagánál.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.19 00:40:06

Angol labdarúgás ŐRI B. PÉTER

ALAPVONAL Guardiola szerint: „Bielsa a világ legjobb edzője. Jelentéktelen, hogy hány címet szerzett munkássága során. Ennél sokkal többet számít az a felbecsülhetetlen hatás, amelyet a játékosaira és a kollégáira gyakorolt”.

2018.08.18 17:09:26

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Kiváló mérkőzésen az „ágyúsok” kétgólos hátrányból még felálltak, ám végül kapituláltak.

2018.08.16 22:34:46

Angol labdarúgás MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL Az edzéseknél a legfeltűnőbb, hogy nagy hangsúlyt helyeznek az iskolázásra, »az elemek gyakorlása is olyan edzéstantárgy, amely csaknem mindennap műsoron van«.

2018.08.12 16:14:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Az Arsenal nem tudta megnehezíteni a bajnok dolgát • Sterling az 50. gólját szerezte a PL-ben.

2018.08.10 00:01:56

Angol labdarúgás BACSINSZKI ÁDÁM

PL-BEHARANGOZÓ. Az MU továbbra sem találja önmagát • Új időszak az Arsenalnál és a Chelsea-nél.

HIRDETÉS
HIRDETÉS