PL: ennél jobban szándékosan se alázhatták volna meg Pellegrinit

Vágólapra másolva!
2016.05.09. 15:15
A Manchester City vasárnap 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán az Arsenal ellen, ez volt a menedzseri székből búcsúzó Manuel Pellegrini utolsó mérkőzése otthoni környezetben.

Ez nem igazán hatotta meg a Manchester City szurkolóit, hiszen a stadion háromnegyede hazament a lefújást követően, csak kevesen maradtak ott a chilei menedzser hivatalos búcsúztatásán. a stadion háromnegyede hazament a lefújást követően, csak kevesen maradtak ott a chilei menedzser hivatalos búcsúztatásán.

A hangulat nem a legjobb klubnál, mióta bejelentették Pellegrini távozását és Pep Guardiola nyári érkezését. Attól a pillanattól kezdve fokozatosan romlott a csapat teljesítménye és a szezon vége sem alakul fényesen. A BL-elődöntő papíron szép eredmény, a Real Madrid elleni kiesés benne volt a pakliban, de a mutatott játékot már nehezen nyelték le a szurkolók.

Mostanra pedig a 2016–2017-es szezonbeli BL-szereplés is veszélybe került.

Mindezek ellenére talán nem ezt érdemelné az a menedzser, aki összesen három trófeát, angol bajnoki címet nyert a csapattal és a klub történetének legjobb Bajnokok Ligája-szereplését érte el néhány nappal ezelőtt.

Ennyien maradtak... (Forrás: Twitter)
Ennyien maradtak... (Forrás: Twitter)

De a legkellemetlenebb rész csak most jön. Miközben Pellegrinit búcsúztatták a kevés stadionban maradt néző szeme láttára, a kivetítőn elindult egy szép pillanatokat felidéző összeállítás. Ebben azt kérdezték Pellegrinitől, hogy a Manchester City rendelkezik-e a legjobb szurkolótáborral Angliában. A mester válasza „Természetesen, igen!” volt a korábbi interjúban.

Mindeközben a pályán lehajtott fejjel nézett maga elé...

(a jelenet 03:56-tól)

Összehasonlításképp: így búcsúztatták a szurkolók Pellegrinit előző klubjánál, a Málagánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik