PL: Eden Hazard otthon érzi magát a Chelsea-nél

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.06.17. 14:03
Klubja, a Chelsea internetes oldalán üzent a szurkolóknak Eden Hazard: a belga válogatott labdarúgó hangsúlyozta, otthon érzi magát a Stamford Bridge-en.

A 26 éves középpályás ezzel igyekezett elejét venni a további találgatásoknak az esetleges klubváltását illetően. Korábban olyan hírek jelentek meg a sajtóban, hogy a játékos a Real Madridhoz szerződik.

„Szeretem ezt a klubot, mert ez egy család – mondta, emlékeztetve arra, hogy öt éve játszik a Chelsea-ben, és sok itt a barátja – A világ egyik legjobb klubjában futballozhatok, aminek nagyon örülök” – tette hozzá.

Az elmúlt idényben Hazard 17 gólt szerzett és öt gólpasszt adott, jelentős mértékben járult hozzá ahhoz, hogy a Chelsea megnyerte a Premier League-et és bejutott az FA-kupa döntőjébe. Teljesítményével harmadszor érdemelte ki klubjában az év játékosa elismerést. Reményét fejezte ki, hogy legközelebb is így lesz, összejön az újabb bajnoki cím és az egyéni díj.

„Az igazság az, hogy a bajnokságot szeretnénk leginkább megnyerni, a további elismerés csak bónusz” – pontosított.

Eden Hazard jelenleg sérült, a hónap elején bokatörést szenvedett a belga válogatott egyik edzésén. Felépülését akkor hat-nyolc hétre becsülték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik