HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.04.25 12:49 Frissítve: 2018.04.25 12:56

PL: De Gea szerint a mostani a legjobb idénye az MU-ban

David de Gea úgy véli, az eddigi legjobb idényét produkálja a Manchester United labdarúgócsapatában.

HIRDETÉS

 

A spanyol kapus az összes sorozatot egybevéve 21 mérkőzésen nem kapott gólt, jó teljesítményével jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy az MU bejutott az FA-kupa döntőjébe és közel áll a második hely megszerzéséhez a Premier League-ben.

„Nagyon elégedett vagyok a teljesítményemmel, minden tekintetben szinte tökéletes volt – mondta a Premier League Productionsnek arra a kérdésre reagálva, hogy szerinte ez-e az eddigi legjobb idénye. – Az egész szezonban jól éreztem magam, fitt voltam és fizikailag jó formában védtem. Hadd reménykedjek benne, hogy ez a forma kitart a bajnokság végéig és a világbajnokságig is, amely a spanyol válogatott számára fontos.”

A 27 éves kapust, aki 2011-ben érkezett a Manchester Unitedhez, a játékostársak beválasztották az év múlt héten közzétett PL-csapatába, és jó eséllyel pályázik arra, hogy sorozatban negyedszer az MU legjobbja legyen.

A spanyol futballista az interjúban dicsérte edzője, a portugál José Mourinho mentalitását, azt, hogy mindig győzelemre tör, egyúttal felhívta a játékostársak figyelmét: állhatatosságra, folyamatosan magas színvonalú teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy a következő idényben a bajnoki címért is versenyben legyenek.

A Premier League-ben a városi rivális City végzett az élen, míg a második helyezett MU három ponttal előzi meg a Liverpoolt, de eggyel kevesebb mérkőzést játszott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS