PL: Benítez órákra volt attól, hogy visszatérjen Londonba

Vágólapra másolva!
2015.08.29. 11:00
Angol sajtóértesülések szerint Rafa Benítez 2015 nyarán mindössze néhány órára volt attól, hogy a Premier League-ben szereplő West Ham United menedzsere legyen. A Napolit két szezon után elhagyó tréner végül a Real Madridnál kötött ki.

„Három órán múlt, hogy Rafa Benítez nem hozzánk írt alá – nyilatkozta a London Evening Standardnak David Sullivan, a West Ham United társelnöke. – Szerződése minden pontjában megállapodtunk, aztán mégis a Real Madridhoz ment. Csalódottak voltunk, mert tapasztalt és sikeres edző, aki jól ismeri az angol futballt és Olaszországban is eredményes tudott lenni.”David Sullivan, a West Ham United társelnöke. – Szerződése minden pontjában megállapodtunk, aztán mégis a Real Madridhoz ment. Csalódottak voltunk, mert tapasztalt és sikeres edző, aki jól ismeri az angol futballt és Olaszországban is eredményes tudott lenni.”

„Ezt követően is az volt a feladatunk, mint mindig, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást. Nincs az a menedzser, akivel egy klub ne vállalna kockázatot."

A West Ham végül a Besiktastól távozó Slaven Bilic mellett döntött, aki korábban a „kalapácsosok” játékosa is volt.

Rafa Benítez a Premier League-ben a Liverpool és a Chelsea menedzsere volt. Előbbivel Bajnokok Ligáját, utóbbival Európa-ligát nyert a nemzetközi porondon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik