PL: Bale nem lép pályára a Crystal Palace ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.15. 13:50
A Premier League első fordulójában a Tottenham Hotspur a Crystal Palace otthonába látogat. André Villas-Boas, a „sarkantyúsok” menedzsere újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a találkozón – sérülés miatt – biztosan nem lép pályára Gareth Bale.

Mint ismert, a 24 esztendős klasszis távozása egész nyáron téma a nemzetközi sportsajtóban, nyílt titok, hogy az érte hozzávetőlegesen 100 millió eurót ajánló Real Madridhoz szeretne igazolni, ám a Spurs eddig állja a sarat, és makacsul ragaszkodik Bale-hez, aki a felkészülési mérkőzések többségén, sőt a walesi válogatott szerdai, Írország elleni fellépésén sem lépett pályára kisebb sérülésre hivatkozva.

A játékos kálváriája pedig folytatódik, combizomsérülés miatt biztosan kihagyja együttese Crystal Palace elleni bajnokiját is.

„Nem fog játszani, mert az előszezon óta sérüléssel bajlódik. A Brentford és a Swindon elleni meccsektől eltekintve nem lépett pályára az előkészületi találkozókon, mert fájdalmat érzett a lábában. Úgy gondolom, a legtermészetesebb dolog, hogy kihagyja a hétvégi összecsapást” – nyilatkozta Villas-Boas, akinek a csapata vasárnap 14.30 órától idegenben méri össze erejét az élvonal egyik újoncával.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik