PL: Baba a célkeresztben, az MU és a Chelsea is lecsapna?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.08. 10:23
Német sajtóértesülések szerint a Manchester United és a Chelsea labdarúgócsapata is szívesen látná soraiban a német élvonalban szereplő Augsburg ghánai bekkjét, Abdul Rahman Babát.

Fél Európa Babát akarja – legalábbis a németek szerint. A Bild állítja, a Real Madrid után a Chelsea, valamint a Manchester United is bejelentkezett az Augsburgnál futballozó húszesztendős bekkért. a Real Madrid után a Chelsea, valamint a Manchester United is bejelentkezett az Augsburgnál futballozó húszesztendős bekkért.

A Greuther Fürthnél is megforduló Abdul Rahman Baba alapembere volt Ghána U20-as csapatának, az Afrika-kupán pedig a felnőtteknél is lehetőséget kapott.

A villámléptű futballista a 2014–2015-ös idényben nem csak a válogatottban szárnyalt, a német másodosztályban két találkozó alatt két gólig és egy asszisztig jutott, míg a Bundesligában már négy gólpassznál jár.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy olyan klubok kapcsán emlegetik Babát, mint a Real Madrid. Elárulhatom, a blancókkal nem tárgyalunk, de tény, a világ legnagyobb klubjai versengenek ügyfelem kegyeiért” – mondta a Bildnek Sascha Empacher, Baba ügynöke.

Rahman Baba piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de ötmillió euróra becsüli, ám a Bild úgy tudja, az Augsburg legalább 15 milliót szeretne kapni egyik legjobbjáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik