PL: az Eb-győztes portugál a Leicesterhez igazolhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.29. 20:57
A Sporting CP labdarúgója, Adrien Silva a portugál sajtónak elárulta, a Leicester Citynél folytatja pályafutását.

A nyári Európa-bajnokságon a portugál válogatott tagjaként aranyérmet szerző Adrien Silva elhagyja a Sportingot, és a Leicesterhez szerződik. A 27 éves játékos követheti lisszaboni csapattársát, Iszlam Szlimanit, aki az angol bajnok első számú kiszemeltje. Adrien Silva elhagyja a Sportingot, és a Leicesterhez szerződik. A 27 éves játékos követheti lisszaboni csapattársát, Iszlam Szlimanit, aki az angol bajnok első számú kiszemeltje.

A középpályás az O Jogo című portugál lap kérdésére válaszolva elmondta: „Igen, megerősíthetem az értesülésüket. A Leicester nagyon érdekes csapat és megfelel a karrieremmel kapcsolatos céljaimnak” – tekintett a jövőbe, majd így folytatta: „A Sportingnál eltöltött tizenöt év után ez egy kivételes lehetőség számomra, ami esélyt ad arra, hogy megmutassam magam egy másik bajnokságban, és hogy fejlődhessek a Premier League-ben” – nyilatkozta Silva.

Új szerződésének időtartamáról egyelőre nem beszélt a futballista, a hivatalos bejelentés még várat magára.

Angol sajtóértesülések szerint mindkét futballista megszerzésén dolgoznak az illetékesek, a Leicester City elnöke is Lisszabonban tartózkodik, hogy segítsen a transzferek lezárásában. Silva várhatóan 24-25 millió euró körüli összegért költözhet a szigetországba, míg Szlimaniért körülbelül 40 milliót szeretne kapni a portugál klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik