PL: az Aston Villa támogatja az állóhelyek bevezetését

Vágólapra másolva!
2012.10.27. 09:31
A Premier League-ben szereplő Aston Villa labdarúgócsapata lépéseket tett annak érdekében, hogy az angol első és másodosztályú stadionokban ismét bevezessék az állóhelyek kialakítását.

A kampányt az angol futballszurkolók szövetsége (FSF), valamint Roger Godsiff kezdeményezte, az ötlet pedig elnyerte az Aston Villa, valamint a másodosztályban szereplő Peterborough vezetőinek tetszését.

Az első osztályú birminghami klub vezérigazgatója, Paul Falkner elmondta: „Az elmúlt egy évben számos sikeres megbeszélést folytattunk az FSF képviselőivel, és – velünk egyetemben – ők is támogatják az állóhelyek újbóli bevezetését az angol stadionokban. A tárgyalások során a futballszurkolók szövetsége mindvégig egyhangúlag támogatta a kezdeményezést, valamint azt, hogy a stadionokba kilátogató nézők önmaguk dönthessék el, ülve vagy állva szeretnék megtekinteni a mérkőzést. Úgy véljük, a Villa Park megfelelő helyszín lenne, ahol »tesztelhetnénk« az állóhelyek bevezetésének lehetőségét.”

Roger Godsiff, brit munkáspárti politikus szintén sürgeti a Parlamentet, hogy kísérleti jelleggel engedélyezze a stadionokban a korlátozott számú állóhelyeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik