PL: Arsenal-ellenes záradék a liverpooli sztár szerződésében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.06. 09:26
A Le Soir című belga lap kiszivárogtatta, hogy a Liverpoolban futballozó Roberto Firminónak egészen elképesztő, 98 millió eurós kivásárlási ár szerepel a szerződésében, vagyis ennyiért elvileg bármelyik klub elviheti. Bármelyik, egyet kivéve...

Mégpedig az Arsenalt. Az „ágyúsok” és a Liverpool között közismerten nem túl jó a viszony azóta, hogy 2013 nyarán a londoniak 40 millió plusz egy fontos ajánlatot tettek az akkor még a „vörösöknél” játszó Luis Suárezért.40 millió plusz egy fontos ajánlatot tettek az akkor még a „vörösöknél” játszó Luis Suárezért.

A jelek szerint Wengerék annyira felhúzták a Liverpoolt az uruguayi támadóért tett ajánlattal, hogy Roberto Firmino szerződésébe – és még ki tudja kiébe – bekerült egy Arsenal-ellenes záradék is. Eszerint a brazil válogatott középpályást a 98 millió eurós (82.8 millió font, körülbelül 31 milliárd forint) kivásárlási ár kifizetése esetén bármelyik klub elviheti – kivéve az Arsenalt.

Firmino 2015 júniusában írt alá a Liverpoolhoz, jelenlegi szerződése 2020 nyaráig érvényes a transfermarkt.de adatai szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik